Tiedotteet

Kannattajakorttien kerääminen on alkanut.

Liikuntapuolue ry. tähtää rekisteröidyksi puolueeksi. Tämä vaatii vähintään 5000 oikeusministeriön hyväksymän kannattajakortin keräämistä vuoden sisällä. 

Kannattajakortin allekirjoittaja kannattaa puolueen perustamista, mutta toimenpide ei liitä allekirjoittajaa puolueen jäseneksi. Allekirjoittajan täytyy olla Suomessa äänioikeutettu henkilö ja voi olla myös jonkun toisen puolueen jäsen.

Tulimme tänään esille Savon Sanomissa, Keskisuomalaisessa, Karjalaisessa ja Etelä-Suomen Sanomissa. Samalla olemme nyt aloittaneet kannattajakorttien keräämisen ja puheenjohtajamme Antti Tiainen sai kunnian olla ensimmäisen kortin allekirjoittaja.

Uskomme onnistuvamme tavoitteessamme saada nuo 5000 korttia kasaan vuoden sisällä ja tämä mahdollistaisi myös ehdokkaiden asettamisen vuoden 2017 kuntavaaleissa.

Kannattajakortteja voi täyttää erilaisissa tapahtumissa, joissa tulemme olemaan esillä ja joista tiedotamme myöhemmin. Kortteja on myös tulostettavissa sivuiltamme ja ne voi toimittaa postittamalle meille.